Acties

Spaarkaart

Wij nemen uw gegevens op in onze computer, zodat wij goed weten welke behandelingen u bij ons krijgt en wij hier een zo goed mogelijk vervolg aan kunnen geven.

Bij elke behandeling zoals knippen of kleuren en bij de aankoop van een product spaart u automatisch in onze kapsalon één punt op uw spaarkaart.
Als u 16 punten heeft gespaard ontvangt u € 7,60 korting op uw volgende bezoek. Ook kunt u met uw CleverCard spaarkaart in onze kapsalon in Winterswijk terecht.

Geboorte actie

Heeft u een kindje gekregen? Stuur ons een geboortekaartje van uw zoon of dochter en wij verrassen u met een tegoedbon voor de allereerste knipbeurt van hun leven!

Cadeaubonnen

Zoekt u een leuk cadeautje? Geef dan een cadeaubon en verras iemand met een heerlijke behandeling in onze kapsalon. De cadeaubonnen zijn verkrijgbaar in elk gewenst bedrag en een jaar geldig. Heel leuk en origineel om cadeau te geven en nog leuker om te ontvangen!

Stichting Haarwensen

Wij steunen Stichting Haarwensen. Deze stichting zorgt ervoor dat kinderen die door een medische behandeling kaal zijn geworden een pruik van echt haar kunnen dragen. Voor de ouders zijn hier geen kosten aan verbonden. Kijk voor meer informatie op www.haarwensen.nl

Wij knippen gratis een mooie coupe als u uw paardenstaart van minimaal 25 cm laat afknippen voor dit goede doel.

wastafels